Bevrijdingsfestival bij Stadscafé de Dighter

Op dinsdag 5 mei is het weer zover. De 25e editie van het Bevrijdingsfestival in Vlissingen. Dit jaar is Vlissingen de hoofdlocatie van alle festivals in Nederland. Op het Bellamypark zijn er 2 grote podia, waar de hele dag door diverse artiesten op zullen treden.

Ook bij Stadscafé de Dighter bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje. De inwendige mens moet op zo'n dag tenslotte ook verzorgd worden!

Net als afgelopen jaar hebben voor u een "bevrijdings-plate" samengesteld. Wilt u even de drukte ontvluchten, serveren wij in ons restaurant een keuze uit vlees en vis!

Voor de vleesliefhebbers hebben wij een heerlijke varkenshaas met een jus van zeeuws spek. De visliefhebbers verwennen wij met een heerlijke zalm uit de oven met basilicum.

Uiteraard serveren wij dit met frietjes en een salade.

Deze plate is verkrijgbaar voor slechts euro 14,95!

Uiteraard kunt u buiten ook genieten van een drankje. Heeft u geen tijd om binnen te zitten, maar wel zin om iets te eten?

Buiten hebben wij een overheerlijk Broodje Hamburger met gebakken uitjes. Uiteraard met sausjes!

Deze heerlijke hamburger kost u slechts euro 3,50!

Kortom, ook bij Stadscafé de Dighter kunt u maximaal genieten van dit Bevrijdingsfestival! Wij begroeten u graag op het Bellamypark!

Tot morgen!

Bevrijdingsfestival.jpg

Nieuwe Updates
Recente Updates
Volg ons!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square